FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

Over FORNAX IT-Support

FORNAX IT-Support is IT-dienstverlener voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Onze focus ligt hoofdzakelijk bij bedrijven zonder eigen IT-afdeling of bedrijven die behoefte hebben aan een (tijdelijke) uitbreiding van het eigen IT-personeel.

Doelgroep
Bedrijven met een netwerk/systeem gebaseerd op het microsoft platvorm vormen onze belangrijkste doelgroep. Hoewel we met het remote beheer veel werkzaamheden op afstand kunnen doen, richt FORNAX IT-Support zich met name op bedrijven die zich tot circa 75 km afstand van ons bedrijf bevinden.


Netwerkbeheer

Opleiding en cursusen
Omdat de ontwikkeling van de software en ook de hardware niet stil blijft staan, blijven we actief werken aan ons kennis niveau. Dit is belangrijk, zodat wij de klanten kunnen voorzien van en helpen met actuele en up-to-date informatie en oplossingen.

Werkwijze
Samen met de klant inventariseren we de aanwezige behoefte voor de automatisering van het bedrijf. Dit kan een geheel nieuw netwerk betreffen, maar ook het aanpassen/updaten van een bestaand bedrijfsnetwerk, server of software omgeving.
Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde werkt, vinden wij het belangrijk om samen met de klant te kijken wat in elk specifiek geval de beste oplossing is die past bij de wensen van de klant en de gebruikers.
Op basis van de gekozen hardware/software oplossing kan FORNAX IT-Support een en ander installeren en configureren, zodat er voor elke klant een optimale en passende oplossing gerealiseerd kan worden.   
   
 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
FORNAX IT-Support