FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

Remote Support en Remote beheer

Remote Support is één van de diensten waarbij onze klanten op afstand geholpen kunnen worden. De remote dienstverlening van FORNAX IT-Support bestaat uit twee onderdelen: REMOTE BEHEER en REMOTE SUPPORT.

Remote beheer
Bij remote beheer wordt er door FORNAX IT-Support vanaf afstand systeem beheer voor uw servers uit gevoert. Dit kan variëren van het alleen “monitoren” van de status van de server(s), tot het grotendeels op afstand uitvoeren van updates, back-up controles enz. Op deze mannier kunnen er vanaf afstand al veel systeembeheer taken uitgevoerd worden. Het zal nooit zo zijn dat een systeem alleen remote beheerd kan worden, ook op locatie moeten er af en toe werkzaamheden uitgevoerd (kunnen) worden.
In de meeste gevallen is het mogelijk om een netwerk remote te beheren. Dit is onder andere afhankelijk van de inrichting van het bedrijfsnetwerk. Remote beheer wordt in de meeste gevallen uitgevoerd zonder dat u daar als klant (direct) iets van merkt.

 

Remote Support
  Remote beheer

Remote support
Bij remote support ligt de nadruk meer op het verhelpen van een storing, vraag of probleem, vaak gezamelijk met de klant. Bij een remote support overeenkomst, kan FORNAX IT-Support vanaf afstand inloggen op de computer van de klant, of wordt er via software met de klant meegekeken. Op deze manier kan er gekeken worden wat het probleem is en hoe het eventueel is op te lossen. Het werken met remote support scheelt in veel gevallen onnodig heen en weer rijden voor een storing die ook van afstand is op te lossen. Ook voor remote support geldt echter dat het niet in alle gevallen mogelijk is om alle problemen en/of storing vanaf afstand op te lossen. Remote support kan toegepast worden op alleen de server(s), maar kan ook gebruikt worden voor de overige computer systemen.

Voor meer informatie over REMOTE SUPPORT en REMOTE BEHEER bij FORNAX IT-Support kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

  
 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
Remote support